Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissar mitt frihets segel och seglar ut på böljorna

Sverige är ett litet land
poeter är inte heller så stort
för att hämta luft under
mina vingar och bli mer
inspirerad av nytt innehåll
så flyger jag utanför
ut i världen och svingar
omkring på hög höjd
den politiska korrektheten
är inte anhängare av friheten
den som seglar utanför
ramar och mallar..
jag bara älskar att
segla förbi ut på de
stora böljande vågorna
hissa frihets seglet
och känna vinden
blåsa mot kinden!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-20 12:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att ha en egen värdegrund som skiljer sig från den påbjudna gör dig till paria i det politiskt korrekta etablisemanget
2019-03-21

  Bibbi VIP
Jag följer med.
2019-03-20

    ej medlem längre
Ju mer den vänsterliberala globalistiska adeln upplever att den håller på att förlora sitt tolkningsföreträde desto mer kommer den att plädera för inskränkt yttrandefrihet för att kunna "skydda demokratin". Sin demokrati.

Bra upplyftande text, mare.
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP