Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken mellan en moder och hennes dotter.


Evig kärlek

En mjuk barnahand rör vid hennes kind. De små fingrarna, den lätta strykningen. Mjukt och varmt. Kärleken flödar mellan barnet och sin moder, hon kramar barnet omsorgsfullt. Lugnt och harmoniskt vaggar hon det till sömns. Hon ser ner på sin älskade dotter, det vackraste hon har. Försiktigt smeker hon över hennes kind, hon ler. Och hon vet att kärleken mellan en moder och en dotter alltid kommer vara starkast.




Prosa av Tess Strand
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-20 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand