Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målning: Solstrale…


KÄRNAN

 

saknadens grund

 

 

...

 

vad tiden gett av lust

i sammansmältningen

 

...

 

det innerstas frimodighet

uttryckt i extasens frivolt 

 

...

 

symbiosens upplösning når

separerar varma kropparna

 

...

 

kylan vid hudlöshetens rand

slår istappar från själens tak

 

...

 

skavandets melankoliska dunst

pulvriserar kärlekens innebörd

 

...

 

det innersta bortom synhåll

flaggar önskan av närvaron

 

...

 

så kommer nog all längtan till 

den uppväcks ur den inre kärnan

där stjärnorna engång separerades

 

...

 

distanser

himlakroppar

dragningskrafter

samhanhållning

frånstötande

 

...

 

inzoomandet

 

av

lyckostundernas brus

 

...

 

... ... ...

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-20 13:08



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ett poem som speglar de subtila i vår själ och sinne.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP