Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄN SEN?

tiden har sprungit ifrån mig

men det gör ingenting alls

för jag står inte på gatan

med någon rentvättad hals

tåget har gått, säger många

och kanske har de helt rätt

men jag har tagit ett annat

som tar mig FRÅN sodoms slätt

 

den nya skapelsen saknar

det andra vältrar sig i

den äger inget förfutet

ingen systemsymmetri

den som är född av Guds Ande

den som är ren i Hans blod

tillhör ett helt annat rike

fyllt av frid, glädje och mod

 

 

LARZ GUSTAFSSON, 20/3 2019

Vårdagjämning




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-03-20 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP