Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Mina tankar nu och då

genom natt och genom dag

genom veckor månader

och år

går mina tankar

om både glädje och mycket sorg

varje natt och varje dag

har jag vandrat här på jorden

glädjefyllda dagar

har jag hoppat över stock

och över sten

delat min glädje med mina barn

och alla djur jag en gång haft

vissa dagar har jag inte orkat lyfta

fötter och ben för att ta mig fram

på oplogade vägar där snön legat djup

tankarna kommer sömnlösa nätter

när värken håller mig vaken

genom natt och genom dag

genom veckor månader år

har jag kämpat

för att försöka orka med

det som livet gett mig att bära

vissa dagar ser jag inte ljuset

som sägs ska finnas där i tunneln

och så en dag kan jag känna glädjen

återvända

så har mitt liv varit

från det jag var ett litet barn

fortsätter ännu

när jag som vuxen

börjar förstå

att det här var det livet

ville ge mig

genom natt och dag

genom är veckor

månader och år

 

anits 20 mars 2019

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-20 13:42



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja,Vad har livet gett? En fråga man ofta inte hinner fråga. Mitt svar vänskapen med Jesus å tron, familjen å vännerna,
Som skänker glädje
Och sedan kommer väl den eviga existensiella kampen som är jobbig ibland! Hej å hå!
2019-03-21

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-03-21

  ULJO
Du stark som orkar. Du är stark som tar dig igenom svårigheterna du ställs inför. Allt gott.
2019-03-20

  Feliaxel VIP
Berörande ord
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP