Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


you never die we only change shapes/ do whatever it takes in this world to find your place/ https://youtu.be/d-NiN6EyIoo


Never Gonna Die

det är ett bot mot cancern fin sång på natten/

men är det blod i vattnet så kommer hajen/

så det är nog lika bra att hålla sej på kajen/

och skina som fan bara håll i hatten/


tills stormen lagt sej för vi ska aldrig dö/

håller takten och trollar med vårt spö/

låten låter vackert trots metervis med snö/

här i trakten där vi delar på vårt bröd/


arbetar utan lön men we still never gonna die!/

get together multiply against the wicked cold as ice!/

don´t believe the lies see with your eyes wolfs in sheep's disguise/

let this P-Town love fill you with light let´s unite/


listen to TPL 941ers Tellus Underground!/

and see AD SHC Graff-Heads bomb the town!/

we are never gonna die we only change shapes/

so catch every day! in this world find your place/



ref:
immortal being you never gonna die/

we only go to the spirit in the sky/

you never die we only change shapes/

do whatever it takes in this world to find your place/



vers2
som en vis man sa! vi kommer alltid att leva/

men är det storm ett tag så kan vi bli skeva/

vi hanterar det som ett lag och vägrar att ledas/

fantiserar om den dag vi alla blir fria/


fysiskt och psykiskt i det korrupta världssystemet/

spyr på allt mygel ställer oss aldrig i ledet/

vi har gott om tid för själen är evig/

så följ din stig och lär dej din mening/


med ditt liv för att sedan skapa förändring/

write from your heart and please stop pretending/

that life has an ending be righteous and friendly/

the love that you´re sending like a star is amazing/


the bars i drop is blazing hot politrix get burned/

the laws they got is so fucked up sick and disturbed/

makes the moms cry now when the children gets hurt/

even mother earth is crying for the love to return/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-20 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl