Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRDAGJÄMNINGEN

i dag kom svanarna tillbaka

i dag är det vårdagjämningen

och du, min kära maka

snart ska du komma hem igen

 

LARZ GUSTAFSSON 190320

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2019-03-20 13:59



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag hörde dem tuta ovanför huset i går!
2019-03-21

  AKT VIP
Ärligt prisande av våren och saknaen av en älskad.
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP