Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje dag

 

när jag ser och hör dig

får du mina vingar öppna sig

de lyckliga skratten vi delade

får mig att bli glad igen

mossan faller från trädets grenar

det där med dig och mig alltid förenar

fågeln breder ut sina vingar

med vindarna svingar

mot stranden

bortanför himlaranden

där vindbarnen leker 

med lovikkavantar

strör glitter över skuggorna

 

tack älskade klokuggla

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-03-20 14:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2023-06-04

  morgonstjärna VIP
Alltid din krumelur kram
2019-05-01

  morgonstjärna VIP
gör jag dig glad blir jag själv kram <3
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP