Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vindfåglar



När jag ser att du mår bra

blir luften ljum och glad

lyfter som fjärilen i solen

och vinden tar tag i kjolen

Vindfåglar ser solen

och den glasblåa rymden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-03-21 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP