Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det som är möjligt att göra


Frågan stacks in i helheten
och det började brinna
en iskall eld och det lät
som om något brast

Skynda dig och hjälp den ut
I himmelens namn var barmhärtig

Det syns att det snart är försent
Skynda dig varsamt och gör
det som är möjligt att göra
Ingen kan säga dig vad




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-20 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP