Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text iakttagelser. Av Per Rydberg.


Kritik på en text (1840) ord på rim





Just moln kan se ut
kuriösa likt djur och annan trut

mysterier tar sig olika figur
ibland verkar det vara tur

texter tröstar var sliten själ
somligt är udda som tid har ihjäl...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-21 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP