Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästen

en spegel
sattes
i biktbåset

uppsagd
lyftes blicken
från himmeln

en prästkrage
på nattduksbordet
hos älskaren




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-20 21:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt snickrat.
2019-03-25

  Staffan Nilsson
Nio rader skandal!
Vackert
2019-03-25

  catharina.jerbo VIP
för mig räcker första strofen, där får min livliga fantasi food for thought så det tjongar i taket :-) härligt!
2019-03-21

  Kungskobran VIP
Spegel spegel på väggen där..........
2019-03-21

    ej medlem längre
Första strofen är mycket talande!
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson