Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuning in



sparrow singing
awekening beauty
green moss opening grey
tuning in
presence of now




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! :)
2019-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje!
2019-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
en ljuv stund i den begynnande vårens tecken!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP