Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-12-10 kl13:17


ville så gärna



tala om kärlek
freden hos kärleken
men världen tycks inte ha tid för kärlek
bara för hat inte för fred bara att döda
ville så gärna tala om kärleken
om skönheten under ytan
om stenen om sanningen innesluten
inte har världen tid för
eller en blick för blomman i elden

*

Kommentar ville så gärna

Jan Johansson "Väldigt tänkvärd"
2017-12-10




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 599 gånger
Publicerad 2019-03-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP