Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd

 

De ivrigt väntande. Plötsligt. Två portar. 

Kvittret lent så sprött så nära. Två fjädrar

underifrån. Kisande  öga. Hand som 

inte vill fånga. Betraktar. 

 

Förälskelsen i stötar. Då och nu. Allt 

förenat. Likt nåd. Skillnader. Tänkaren. 

Betraktarens kika guppandes längs med 

piren. Gud. Vad säger hon på knä i hans

hus. Den plats som letat sig in i verklighetens 

alla rum.

Tack. [ de bor i andetag i mellanrummen]

 

Fingrar innanför 

en trosa. Det bultande ikapp med lyckan den

lycka som allvarligt ser på den andre. Nåd. 

 

Hans seniga kropp i tårar. På knä. Njutning 

där tungan vill men väntar men vi vet. 

Vi tror vi kommer älska. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-03-20 23:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Strålande uppvärmning inför det som komma skall..."tror" man.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP