Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna vår välkommen!

 

 

årstider kommer, årstider går

vackrast är nog den sköna vår

 

att i solen fånga varma strålar

se naturen med blommor målar

 

luften härligt frisk och intagande

allting är så vackert betagande

 

det som en gång tycktes dött

har blivit pånyttfött

 

som ett naturens mirakel det är

man skulle alltid vilja vara här

 

i ständig förväntan vara

att på det fina spara

 

vår du sköna, härliga

jaga bort det förfärliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 10:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tjusiga rim, yeah
2019-03-22

  Fulbergarn
Blötan ute är läskig

fint rimmat
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP