Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga munkavlar sitter på folks munnar

Orättvisorna går verkligen på högvarv
skattebetalarna betalar extremt mycket
medan välfärden bara krymper och krymper
i stort sett finns den inte längre kvar..
hela tiden hör man om alla besparingar..
mindre personal och sen får de som arbetar
stressa på för att hinna med allt arbete!
tid är pengar, allt handlar bara om pengar
se så rappa på, ingen ro, och ingen vila
bara gno, och bara ila, inte konstigt att
människor blir tröttkörda uppätna inifrån
slavar under statens diktaturpiska passar bra
sen får man inte klaga högt eller säga sin åsikt
om man är irriterad känner sig överkörd av
pågående utveckling och dess förändringar
osynliga munkavlar sitter på folks munnar
man ska tvingas in att acceptera precis allt!
en skrämmande tystnad råder och det
känns i luften att spänningarna ökar..
vinden känns extremt oroväckande
det blåser skrämselpropaganda
media kör på hårt för att manipulera
hjärntvättningen är ett faktum
och den går också på högvarv
det är mycket som går på högvarv
i den pågående samhällsutvecklingen
syns hörs och märks så tydligt!
men säg inte det för högt, viska
någon kan höra dig, och angripa dig
idag går man på äggskal och man ska
låtsas som om allt är så bra...
men det kokar så in i norden
bakom folks fasader, och det känns
som den är på väg att explodera!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 12:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-03-22

    ej medlem längre
Undrar hur denna kulturrevolution mot välfärd, kvinnofrid och upplysning, som Sverige nu utsätts för, beskrivs i framtida historieböcker.

Kommer det på svenskt territorium uppföras något slags förnekad minnesplats dit skolelever från andra länder reser och lägger ner blommor.
2019-03-21

  Kungskobran VIP
Inte så konstigt att det blivit så här när vi på 10 år har tagit emot ca 1 miljon migranter med ungefär samma kapacitet på vård omsorg och personal som tidigare.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP