Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fångat!

 

Jag är fånat i ensamheten!
Jag kan inte ta mig ut!
Jag kan inte tänka som alla andra

Inte drömma
Inte leva
Inte älska

Min lägenhet är min lilla fängelse
Landet jag bor i är större fängelse
Världen är ännu större fängelse

Det räcker inte att andas
Det räcker inte att skriva dikter
För att vara vid liv

Jag skriker!
Jag sparkar!
Jag ylar!

Håller andan!
Och börjar om
Och om och om igen

Ekot av suset fyller mitt huvud
Snurrar, gnager och torterar mig
Skriker åt mig!!!!!!!!!

SLUTA!
SLUTA!
SLUTA för gudskull!

Ingen hör dig!
Ingen i livet kommer att höra dig!
Ingen bryr sig längre

DU ÄR DÖD!
BARA
DÖD!

Kan du inte Naji hålla käften för gott!
Sluta tjata!
Sluta klaga!

Min råd för dig är DÖ för HELVETE!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-03-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP