Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårens brådska

Bråda tider nu stundar
Djur och växter bråttom har
Allt ska ske här och nu
Alltför fort tycker nog du

Innan vi vet ordet av
Har våren kommit och gått
Det känns som vi har många krav
Innan vi våra önskningar fått

Vi måste stanna upp ett tag
Ja sakta in och njuta tycker jag
Så vi en bättre hälsa får
När vi mot sommaren går




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 11:26



Bookmark and Share


  M.Eta
Viktigt, våren är porten till sommaren. Får ej springas igenom.
2019-03-21

  ULJO
Så kloka ord. Stanna upp och njuta av naturen. Fin bild
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP