Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domen

Ålderdomen har ristat sitt årtal över ryggen
och kyrkklockorna ringer hårt och metalliskt i bröstet.
I gammal hud, har änglar lagt sig

för att avvakta.

Fåglarna cirkulerar kyrktornet

Lertyngda vingar.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-21 12:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Härligt. I gammal hud har änglar lagt sig för att avvakta. Mmmm ja jag gillade verkligen denna texten.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda