Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankos vara eller inte...

Riksbanks styrelse
är bank-o-fullmäktig va´
hur kan det gå an?

Banko betyder mynt ja
riksdaler... Men verkligen
ett ålderdomligt ord... Låter
jätteknepigt nu säger många
som om medlemmarna inte
alls håller fullt ut...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-21 14:13



Bookmark and Share


  ULJO
Varför Banker, de gör ju sig själva arbetslösa.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt