Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[utan titel: hamnostört... ]





hamnostört.
löv i luftupplöst vatten.





som ett öppnat skaldjur i två delar:
ingen storhet, ingen

egentlig utsträckning.





en subjektsstrålning: som att ro,
som att dra fingret över en boksida, blicken fjärran,

fjärransluten.





dag: titta på det
ljuset visar upp:

minnen av vad
ljuset visar upp.





natt (något "havande"):
ett redskapsskjul som ett observatorium:

spricker långsamt upp,
delar sig i två, som en melon.





och vänta lite för länge
så man blir barn på nytt.







Fri vers av vladimir bulletin
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-21 14:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kreativt och intressant. Väcker många bilder. Jag ser en man vid havet på natten. Kanske tolkar jag alldeles fel?
2019-03-25

  87383 Karlsson
snyggt!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

vladimir bulletin
vladimir bulletin