Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revbenslustan

 

fingertoppar spelar

sensuellt  på dina revbenstangenter

taktfasta hjärtslag håller ihop kompositionen

 

innan allt

blir till lust

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-21 15:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin sensuell text
2019-03-21

    ej medlem längre
Så fantastiskt fint du skriver! En text som expanderar rummet.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö