Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdagsrader

 

 

de där dagarna
när hjärtat står still och andetagen
somnat under kudden

 

inget brus
gatorna har tystnat och bilarna
puttrar någon annanstans

 

skat-paret
sitter på kanten av det nybyggda boet
inget liv där heller

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-03-21 16:02



Bookmark and Share


  madinsane
ska jag kommentera någon den här dagen, så ska jag kommentera dig. för du är för mig poesi. här och överallt.
2019-03-21

    Sefarge VIP
Ljuvlig återhållsam
poesi att stilla
avnjuta.
Tack!


2019-03-21

  Eva Langrath VIP
Vilsamma ord
2019-03-21

  Bjarne Nordbö
Vilken vilsam och fin text.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP