Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Memory- spel ( roman och spel)

jag har en idé till en roman
med ett tillhörande Memory-  spel
som har bara ett av varje kort

Katten, Hunden, Kaninen, Musen,
Grisen, Grodan, Ugglan, Pingvinen,
Snigeln, Ormen, Räven, Fjärilen, Fisken,
Lammet, Apan, Kycklingen, Sköldpaddan

och dessa skulle bilda par
men i varje kapitel i boken,
jag kunde t.ex. släppa ett kapitel per månad,
skulle parkonstellationerna förändras

en del av paren skulle skilja sig
och nya par skulle bildas
ett kort skulle komma till mitt i spelet
och i nåt skede skulle nån kanske dö

att spela Memory- spelet
skulle alltså gå ut på
att hålla reda på vilka som just då,
efter det senaste kapitlet i boken, är par

ibland skulle det finnas singlar,
det skulle finnas nåt samkönat par,
och i slutet av spelet skulle det
vara en som är "Svarte Petter",
en som blir ensam kvar




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-21 16:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul ide
2019-03-21

  Språk, hjärna!
Som i riktiga livet ungefär.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP