Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teide

 

Havet

sjunger mjukt

runt mina tår

Teide fyller vågorna 

med lystnad

Dagen passerar

när jag går

men till kvällen

bugar hjärtat

för en stund

och bjuder tiden

till dans

I tystnad




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-21 16:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint komponerad text till en vacker bild...
2019-05-04

  Engel
Långrim, så mjukt och oregelbundet som bara havet kan svara.
2019-05-04

  Lars Hedlin
Underbara Teneriffa! :)
2019-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjukt och finstämt diktar du natur och människa i symbios.
2019-03-22

  Rise Little One
Mysiga stunder under din poetiska penna!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP