Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rågsvedsskogen ode

Har villat bort mig
mellan bokhyllor och insidor
Natur blitt kultur i bur

Tittar ut i nuets nyans
och längtas till då tid inte fanns,
eller coachning, validitet, målsättningar
eller ens pensionsspar




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-21 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Coachning och validitet tar sakta livet av oss. Det tror jag bestämt.
2019-03-22

  Öknens Ros VIP
En text som väcker tankar och känslor.
2019-03-21

  thyra
Vemodsvacker känsla i orden!
2019-03-21

  Sturesdotter
7 rader som för mig innefattar min exakta livssituation.
Mycket bra fångat.

Och älskar fotot ska tilläggas. Kan känna doften av snön.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP