Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi drömmer om att åter få vandra vid havet

Älskade son, tänk när vi klättrade
omkring barfota på varma bergen
vi var som bergsgetter helt orädd fri
havet glittrade och dess ljuva doft
av salt och tång fyllde oss med glädje
vita segel på den oändliga blåa färgen
var som att beskåda vackraste tavlor
mitt hjärta var så lyckligt och jag vet
att ditt hjärta också slog lyckoslag
det var några år sedan vi vandrade där
än idag pratar vi om hur härligt
det var, och hur vi läntar tillbaka
kortet då du stod och tittade ut
emot horisonten värmer mig så
jag älskar den bilden, men det bästa
är att jag älskar dig!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-21 18:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör starkt.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP