Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte fint nog, serru.


VANLIGA ARBETARE GÖRE SIG ICKE BESVÄR!

någon från underklassen

gjorde sig besvär

men folk från socialgrupp 3

ska inte svara här

någon med vanligt -sson-namn

hade mage att

understå sig sticka upp

man blir riktigt matt!

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-03-21 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP