Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol, se

Nu -

i slutet
på en mild och gråfuktig
vinter
plockar jag ramslök
och späda nässelskott

åh, detta nya
behag
som spirar
glänser
och kvidder-i- kvittrar

Sol, se -

rödhaken där på en gren
ekorren som snabbt pilar
över vägen
och en liten hundvalp med
sin unga matte

Nu -
är en passage
mellan gammalt och nytt

Nu -
släpper vinterns tag
och så går vi vidare!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-21 19:12



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tack för påminnelsen om ramslök. Omberg är fullt av den. Trevlig text också : )
2019-03-26

  Respons VIP
Det behövs en poet för se det. Du är en sådan.
2019-03-24

  Lars Hedlin
Härligt och gott!
2019-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En livsnjutares insikter om hur man ska ta tillvara nu och sedan.
2019-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att ta vara på och njuta av det som är och samtidigt se framåt med längtan och tillförsikt!
Heja dig!
2019-03-22

  KattenKin VIP
Fina jämförelser och bilderna du bjuder på!
2019-03-22

  ULJO
Sol.se. undrbart
2019-03-22

  lila fjäderblomman VIP
Vilket underbart Nu!
2019-03-21

  Rise Little One
Vilket liv du har vännen! Så underbart så!
2019-03-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
plockar du ramslök? den bästa medicin, vad finns sånt, Gud den är mirakel !
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP