Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reflektion

Jag minns barnet
som betraktade
sin spegelbild
i havet
hur tankarna hennes for
kring vem som var på riktigt
hon själv eller den där flickan
som under ytan bor
tänk om hon vetat djupet
av sin reflektion
kring sanningen om jaget
vem är jag och är det hon




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-21 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert :)
2019-03-21

  Mats Edin VIP
Uråldriga frågan!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP