Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan och mod


Dimma

Dom gick där
Ovetandes om vad som väntade
Träden döljde det som kom och daggen föll från löven
Det var tyst och stilla som skogen stannat i sitt andetag
Fridfullt
Solen letade sig fram bland trädkronor och lava
Hon kände sig nervös
Ovetandes om det som kom att ske
Hon kunde känna hans doft
Men dimman gömde hans ansikte

Hon fortsatte djupare in i skogen...




Fri vers (Fri form) av Caroline177
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-21 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177