Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Modet att låta ljuset finna dig


Skuggan

Hon såg honom
Han såg henne
Alla hennes vrår och sår
All hennes skönhet och sårbarhet

Ljuset i hennes ögon
Mörkret i hennes andetag
Hon stannade upp och lät luften försvinna

Ställde sig i ljuset för att låta skuggan falla
Hon kände sig fri
Hon kunde falla
Tillsammans föll dom djupare in i drömmen




Fri vers (Fri form) av Caroline177
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177