Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors och halvmånar




jag åker i luften.
Täckt i snö. möter en stjärnbild på väg,
målad av dej.

Kryper in under krater,
på ett gammalt ansikte,
fruset bakom spegelklar is.

Och än är natten naken. utan träd, utan vind.
men jag ser gamla blad,
de hänga ut från små fönster på höga hus

utmed silverleden.

Som silverarmband om din arm,
med kors och halvmånar du trätt runt.

landar jag i din famn




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-21 21:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Lyriskt Kompakt och snyggt upplagd - Gillar !!!
2019-03-26

  Niliboy
Nog är du Hjalmars pojk!
2019-03-24

  KattenKin VIP
Magisk och mystisk, lite som en orientalisk tripp med universum, ödet och kärlek.
2019-03-22

  Bjarne Nordbö
Snyggt som fan.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg