Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske bara en ängel som mist sina vingar

Kanske är du bara en ängel som mist sina vingar
Men det är oftast de som har de vackraste själarna
Så snälla ta inte död på din personlighet
I ett försök att gömma dig för dig själv min vän

För du har så mycket värme att ge till omvärlden
Om du bara för ett ögonblick vågar se dig som jag gör
En liten rädd person men full av värme 
Gömd bakom en stor rädsla för att inte räcka till
Men det är just vad du gör kära vän

Och om du bara kunde se dig själv med mina ögon
Så skulle du se hur ledsen jag blir
När du sakta sakta tynar bort från livet

Kanske är du bara en ängel som mist sina vingar
Som under ett sista desperat försök att åter få flyga
Tappade bort tron på att du är värdefull för andra och dig själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-21 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text full av känsla!
2019-03-24

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text från en ömsint och kärleksfull medmänniska!
2019-03-22

  ULJO
Ta inte död på din personlighet. Fin uppmaning
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP