Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka jäkla tuttar hon har

Ja, de ser riktigt kaxiga ut där de putar ut
under den tunna t-shirten
Uppnosiga så att det heter duga
Och här sitter de nu mitt framför mig och stirrar på mig
rätt in i ögonen
Undrar vad de vill mig egentligen
För jag har väl inte gjort dem någonting ont heller
Men jag kan ju inte heller låta bli att stirra tillbaka
på dem
Tycker ju ändå att de är så vackra de båda tvillingarna
Ibland det vackraste som finns, faktiskt
Önskar att jag själv hade ett par sådana vänner
att kunna få luta mitt huvud emot ibland
Men, men
Jag får väl jobba på den saken...

Vilka jäkla tuttar hon har!

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-22 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel