Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift dig med mig

Överväldigad av känslor för dig gör att jag gör de
mest konstiga saker
Ger dig blommor titt som tätt
Pussar på dig
Kramar om dig
Visar att jag finns till
Allt för att du ska va eller bli till min egna lilla babe
Min egna lilla älskling
För det finns ju inget annat som jag hellre vill
Så jag flörtar hej vilt
Ja, jag lindar in dig tillsammans med mig i en filt
när du fryser
När jag är tillsammans med dig är det ju jag som ryser
medan jag myser
Hyser ju så starka känslor för dig
Älskar ju dig
Så gift dig med mig
Vill du göra mig den äran
Vill du det?

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel