Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon bor på gatan

Hon bor i ett soprum
Hon bor där hon får plats
Som hemlös har hon inte något eget palats

Hon strövar fritt omkring arbetslös
Har egentligen inget riktigt liv
Hon finns nog bara till här på planeten på pin ki
En som finns här men som inte syns i medierna
Ja, hon vet om att hon brukar snatta i affärerna
Ja, hon vet om att hon lever i synd
Men så är hon också bara en börda för samhällets
övre skikt
Kan lika bra vara död
Men så lever hon också på vatten och bröd i fängelset
emellanåt då hon önskar att hon aldrig blev född

Hon bor på gatan
Hon bor på gatan tillsammans med satan
och har ingen framtid i sikte...

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel