Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer inte på en dag

utan som oftast efter ett tag
Om det inte är kärlek vid första ögonkastet, då förstås
Ögon som glittrar och tindrar så klart
Stjärnor som faller ner ifrån skyn på alla de glada själar
som ligger därnere i sina stolar och solar sig lite
bruna om hyn leendes glada
För titta där
Där kan man se att de små barnen hålla på att leka i
sanden medan de på stranden håller på att bada
Så hela familjen är visst samlad
För se så lyckliga och glada de alla ser ut att vara

Kärleken kommer inte på en dag utan som oftast efter
ett tag
Om det inte är kärlek vid första ögonkastet, då förstås
För är det så, är det kört
Man är fast
Man har inte en chans att komma undan sina egna känslor
Från de får man ingen rast då man blir fast besluten
om att hon ska bli ens egen
För hon är ju det vackraste som man har sett
Måtte hon nu inte bara ha någon annan
för det vore ju bara snett
Jobbigt...

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel