Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken i livet

Du min älskling är mig så kär
det är underbart att alltid ha dig här
Ett fantastiskt liv tillsammans med dig
Kan jag se framför mig

Som en evig vårdag är känslan min
Som en ljuvlig sommaräng
Och solen lyser på vår kärlek
För all evighet är jag din




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-22 09:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt skrivit!
2019-03-31

  Kim VIP
Ja låter fint, men vad jag vet så är det väl ganska vanligt med skilsmässa a olika orsaker efter en tid...
2019-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En härlig hyllning till kärlekens rosa moln!
2019-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-03-22

  ULJO
Vilken underbar hyllning till kärleken
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP