Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol - Haiku

 

 

 

vårsol värmer skönt

bara armar, bara ben

blundar mot solen




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-22 09:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, en bra lampa det där
2019-03-22

  Per Drysén
Njutning
2019-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Då är det skönt att leva!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP