Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan höra dina ord eka, jag älskar dig!

Herre min fader & min mästare
tack att du går vid min sida & tack
för all hjälp stöd tröst inspiration
att orka med livets alla tunga krav
svårigheter som kommer i min väg
du är den enda som känner mitt hjärta
du är den enda som riktigt förstår mig
därför att du ser in i mitt inre känsloliv
precis allt i det mest fördolda rummet
bakom mörkaste draperi når du mig
jag behöver dig mer än någonsin & jag
vet att jag inte orkar allt i egen kraft
så jag hämtar hos dig så jag kan flyga högre
du vill inget hellre än att bära bördorna
du vill inte se mig tyngas ner i mörker
du vill lyfta mig upp så jag kan se ljuset
du vill ge mig nya kraftfulla vingar
precis som örnen & viskar att inte
ge upp inte förtröttas inte tvivla
jag tror släpper taget & flyger
fri som den friaste lilla fågel
din kärlek frigör rädslan
kan höra dina ord eka
jag älskar dig!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-19 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP