Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var kalt och… !

 

Det var mörkt!
Det var kalt!
Det luktade fuktigt!

Någon skuggar mig!

Det var tyst!
Det var susigt!
Det var pirrigt!

Någon håller fast vid mig!

Det virrigt!
Det var sturigt!
Det var oundvikligt!

Någon håller fast vid mina fötter

Det var skakligt!
Det var mäktig!
Det var märkligt!

Någonting som dör i mig!

Det var jag och min egen skugga!
Det var skuggan som håll fast vid mina fötter!
Det var vi som var rädda om varandra

Någon som skuggar oss

Ensamma!
Hemlösa!
Jagade till livet!

Det är någon som vill ta livet av oss!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-03-22 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP