Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Frusna fingrar

Så satt vi, två singlar,
på ett soloblad,
solen sken,
fågelkvittret hade jag stängt av,

så satt vi, två singlar,
med varsin kaffekopp i händerna,
på skilda håll,
jag hoppades
under en måne, så full, så hög

starkt ignorerande
landade du under solen, så , lycklig, så kär,
i en harmonisk glöd,
utan mig.

Så satt vi , två singlar,
på ett soloblad,
morgon till kväll,



somliga passar inte in i ramar,
inte ens,
sönderslitna med repade kanter, tejpade hörn.

Så levde vi, två singlar,
mot oroliga tapeter,



Jag tecknar kors i taken, med dunkande trummor i bröstet,
pausar tid,
startar den i sommar,
mot röda shorts och färglösa linnen,
igen.

du har uppdaterat din status,
därmed,
förblir vi två på skilda håll.










Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-22 11:53



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Finfin dikt. Första halvan är härligt intensiv.
2019-05-30

  Eva Langrath VIP
Tycker om hur du bygger texten så att intensiteten ökar ända till slutet.
2019-03-27

  cilax VIP
fin
2019-03-22

  KattenKin VIP
Vilken originell text, den känns spännande!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann