Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill påstå

att vilken kvinna som helst kan få tag på en man
när som helst, oavsett ålder
För hon behöver ju bara snofsa upp sig lite granna
och le lite granna för att han ska komma och ro
hennes båt in till hamn
För att han ska komma och att ta henne in till land
Det är jag helt övertygad om
Men tyvärr är det inte lika lätt för oss män
att få tag på en kvinna som är helt sann
För då är vi antagligen en snuskhummer eller
någon som egentligen bara borde få känna fy skam
som ens har kommit på tanken på om att få en
puss eller kram på första dejten
Så någon rättvisa där kommer knappast på frågan
Men gör det, det, så är det bara på film, och inget
att bry sig om
Då är det bara att ta till och skratta lite åt det hela
För då är det ingen sanning
hihihi hahaha..

Jag vill påstå!

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel