Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?!

Varför säger vi så dumma saker åt varann ibland
Saker som sårar
Saker som vi egentligen inte menar
Saker som vi sen kanske ångrar
Men då är det redan för sent och man hoppas att
vederbörande ska ha förstått att man bara har
skämtat lite, då det inte är någonting att bry sig om
Ingenting att ta sig illa vid
Men varför?!

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-22 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel