Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Douglas Adams


42

varför
heter denna dikt 42?

vad är svaret?
vad är frågan?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-22 14:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Frågan är:
Kan man hylla ett tal och bli berömd på kuppen?

Svaret är:
Ja, fråga Douglas Adams


2019-03-22

  Kungskobran VIP
det är så lugnt och stilla, att sova vore illa...….
2019-03-22

    ej medlem längre
"en ska inte sova
när natten faller på
en borde si på stjärnorna
en borde vara två"
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP