Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas flicka

Nu när du vuxit upp
Och inflytandet från mor
Inte längre är det som avgör
Vad du beslutar i den framtid som väntar
Så korsas vägen av den som är din hjälte
Som tar lena ord i sin mun och ger löften som alltid glittrar
Känslan kommer som en rak höger
En käftsmäll
Där gråten är en smärta
Fången i ett sårat bröst
Försöker hämta andan
Sträcka mig
Stå rak i ryggen
Och släppa taget
Även om jag vet
Att ditt beslut
Ännu en gång
Kommer lämna dig
I hjärtesorg




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-22 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish