Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna aldrig länge nog för att få något att sakna



allt jag gör är säger hejdå
människor smälter bort som snö kramad mellan fingrarna

de säger att man blir bättre ju mer man gör något
men
det här känns bara värre och värre för varje gång




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-22 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow
2019-04-24

    ej medlem längre
problemet e när man träffar alla man trodde man lämnade, som är kvar i sticket, och man måste lösa garnnystanet...
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mögel