Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 22/3


Skolbild

 

Drivor av barn i olika storlekar

pojkarna stod stilla flickorna låg på kuddar

drivor av korsord

vilka skulle kopieras?

fanns det någon TippEx?

famnen full av papper och pärmar

sista trappsteget saknades 

jag fick ta en genväg

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-22 16:24



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Min tanke var närmare bestämt : Hur tusan kan man hitta en genväg längs en trappa?!? Fast så kom jag på att du kanske gick runt trappan... rakt bort till ett mål på oförändrad höjd?!? Måhända bestod genvägen av en bergknalle eller trave med böcker :-)
2019-03-23

  Staffan Nilsson

Bråttom, bråttom och kaos, kaos - så ter sig livet för många.
Också utanför skolvärlden.

2019-03-23

  TrollTörnTrappan VIP
Här river du fram drivor av sånt som gör livet värdefullare.

Likafullt saknas ett trappsteg... precis det som man kanske suktar mest efter - eller fruktar mest?!?

Spännande lösning på problemet :-)
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X